Mooie Toekomst
in 7 Stappen!

Mooie Toekomst in 7 Stappen!

W e leven in een spannende tijd!
Het menselijk bewustzijn breidt zich uit in een sneller tempo dan op enig ander moment in de geschiedenis.

Historisch gezien duurde het soms eeuwen voordat er grote veranderingen in het menselijk bewustzijn plaatsvonden. In onze huidige tijd zijn we soms getuigen van quantumsprongen in bewustwording in periodes zo kort als decennia, jaren of zelfs maanden.

Meer en meer mensen zijn bezig met zelfonderzoek en persoonlijke groei. Workshops, spirituele ontdekking en alternatieve therapieën zijn al lang geen New-Age ‘hocus pocus’ meer.

 
Ze zijn tegenwoordig mainstream, terwijl voorheen alleen geschoolde zakenmensen, advocaten, dokters en wetenschappers dit zochten om hun innerlijke ‘zelf’ te onderzoeken, ontdekken en te leren vertrouwen.

Een enorme verschuiving van een afhankelijkheid van een objectieve realiteit buiten onszelf naar het onderzoeken en het begrijpen van onze innerlijke, subjectieve werkelijkheid. Zo co-creëren we een nieuwe, meer vriendelijke fysieke werkelijkheid waaruit we meer voldoening en meer tevredenheid halen. Een belangrijke verschuiving in bewustzijn!

Mensen worden zich er meer bewust van dat ze hun eigen realiteit creëren. Ze beginnen te begrijpen dat ze een levensdoel hebben en zetten stappen om dit levensdoel te vinden en te bereiken. En Richard Bach schreef het al: ‘Hoe kun je weten of je jouw missie op deze aarde hebt vervult? Je leeft nog, dus… nee.’

Dus nu is een perfect moment om stappen te zetten op jouw pad om je missie te vervullen en een mooie toekomst voor jezelf te creëren. Hier zijn de eerste zeven stappen die je kunt zetten:

 
#1
Verbind de punten

Kijk naar je ervaringen in het verleden en zie hoe alles in perfecte harmonie op elkaar aansluit. Mensen, gebeurtenissen, omstandigheden, inzichten. Alles is perfect georkestreerd om jou op dit moment op deze plek te brengen. Ieder moment in ons verleden heeft ons gebracht naar dit ogenblik.

 
#2
Gebruik de kennis

Sommige mensen zeggen dat we een financieel desastreuze tijd onder ogen moeten zien en dat alles mis dreigt te gaan. En aan de andere kant realiseren sommige mensen zich ook dat dit hun beste tijd ooit zou kunnen zijn. Als ze de kennis en wijsheid die ze in het verleden hebben vergaard goed gebruiken. Het draait allemaal om hoe je je EIGEN economie creëert, hetgeen bepaalt in welk soort economie je leeft.

 
#3
Kijk naar jouw toekomst

Als je nu vervolgens vanuit dat oogpunt naar de toekomst kijkt, zal alles wat je vanaf dit moment doet, goed of slecht, direct leiden tot jouw toekomst. Het is helemaal aan jou om je volledig in te zetten voor het bereiken van je doelen.

 
#4
Jouw missie

Weet je nog niet wat jouw missie is? Het hoeft helemaal niet verheven of heroïsch te zijn. Misschien is jouw levensdoel gewoonweg het allerbeste uit jezelf te halen. En de enige die dát kan doen, ben jij. Zeg gewoon tegen jezelf: ‘Er is voor mij een doel, waarom ik hier ben, in deze tijd. Ik heb een missie. En zelfs als ik niet weet wat mijn levensdoel is, het is er, wachtend op mij om vervult te worden.’

 
#5
Rem af

We worstelen vaak in het donker, paradoxaal genoeg gescheiden van de belangrijke dingen in het leven door de technologieën die zijn ontworpen voor ons gebruiksgemak en productiviteit. Het leven is sneller, intenser, drukker en tegelijkertijd leger geworden. Het is nu tijd om te vertragen en na te denken over jouw persoonlijke inventaris.

 
#6
Begin met winkelen

Waar wil jij jouw emotionele en spirituele boekenkast mee vullen? Als je die lijst hebt samengesteld, begin dan met ‘winkelen’ voor al je benodigdheden. Misschien staan rust en relaxen wel op jouw boodschappenlijstje. Of creatieve inspiratie. Of misschien bijdragen aan de gemeenschap.

 
#7
Laat het zien!

Als je gevonden hebt waar je naar zocht, wees er dan trots op en laat het zien. Zet de ramen open en laat het licht binnen! De toekomst is rooskleurig!

Sharing is caring!
Welke stappen zet jij richting toekomst?
Wat doe jij om er ook een mooie toekomst van te maken?
Geef je reactie in het commentaarveld hier beneden!
Dank je!

Vered Neta

Trainer, coach and schrijfster van ‘Financial Independence for Women’. Helpt persoonlijke, zakelijke en financiële doelen te bereiken. Ik ben mede-oprichter van Open Circles Academy en oprichter van Balanced Business Women. Het is mijn doel vrouwen te ondersteunen op hun weg naar bewuste miljonaires en leiderschap in hun vakgebied. Let’s connect op Facebook of volg mij opTwitter.

 
Wil jij altijd op de hoogte blijven?
Word lid van de seven2success community!

Interessant artikel? Deel het met jouw vriendinnen!
Want ‘There is no social without sharing!’

Related Posts

Follow us

Share!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


+ 8 = negen

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>