Informatietijdperk:
7 Tips tot Succes

Informatietijdperk: 7 Tips tot Succes

H et is 24 jaar geleden, november 1989, dat de Berlijnse Muur viel en het Wereld Wijde Web de lucht in ging. De wereld is voor altijd veranderd. Het einde van het Industriële Tijdperk en het begin van het Informatietijdperk.

Het informatietijdperk kan erg overweldigend zijn en je raakt er snel gedesoriënteerd. Maar het geeft ook ongelooflijke kansen als je ervoor kiest om ze te zien en ervan te profiteren.

Hier zijn zeven tips om succes te kunnen behalen in dit informatietijdperk. Succes in jouw persoonlijke én zakelijke leven.

 
 
#1
Ontwikkel en behoud een positieve kijk

De wereld zal nooit meer worden zoals ze ooit was. Leer om alle nieuwe mogelijkheden van vandaag de dag ​​te zien en wees blind voor de obstakels.

 
#2
Wordt volledig flexibel

In het informatietijdperk kies jij voor sommige veranderingen en sommige veranderingen kiezen jou. Wees bereid om effectief om te gaan met de veranderingen die jou kiezen. Ga flexibel om met deze veranderingen. Meestal blijken veranderingen die je in eerste instantie verontrusten grote voordelen te hebben waarvan je gebruik kunt maken.

 
#3
Word een ster in communicatie

Communicatie is je grootste kracht in het bereiken van wat je wil. Effectieve communicatie is absoluut dé sleutel tot het kunnen nemen van beslissingen en om anderen op te leiden, te motiveren, te beïnvloeden en te overtuigen. En…

 
#4
Maak er gebruik van dat je vrouw bent
[klik om te tweeten]
Als het gaat om communicatie hebben vrouwen een enorm voordeel. Laten we dat gebruiken! Vrouwen zijn van nature sterk in communicatie. Sterker dan mannen. Laten we gebruik maken van wat de natuur ons heeft gegeven en het gebruiken om naar voren te treden en onze positie als leiders in de wereld in te nemen.

 
#5
Stel doelen en bereik ze

Het stellen van doelen speelt een cruciale rol op jouw weg naar succes. Het geeft je controle over jouw leven. Het maakt je een betere beslisser omdat je weet wat voor jou belangrijk is en wat niet. Je weet wat je wil bereiken, waar jij je energie op wil richten en het brengt je weer op koers als je verdwaald bent.

Het stellen van doelen is niet echter genoeg. Alleen door ze op te schrijven, door gedetailleerde plannen te maken hoe je ze kunt bereiken en door dagelijks stappen in de goede richting te zetten, behaal je het succes dat je wil te bereiken.

 
#6
Word een student des levens
[klik om te tweeten]
Om te slagen in het informatietijdperk, is het van belang dat je voor jezelf een concurrentievoordeel behaalt. Om voorop te blijven in dit snelle spel, is het belangrijk voortdurend nieuwe kennis en vaardigheden te verwerven. Ontwikkel een brede basis van kennis en een verscheidenheid aan vaardigheden, zodat je snel kunt bewegen in nieuwe richtingen, nieuwe kansen kunt grijpen of om rampzalige wendingen van het lot te vermijden.

Als je vertrouwt op wat je op school hebt geleerd om een concurrerende positie te behouden in de wereld van vandaag, dan vergeet het maar! Als je geen plan voor persoonlijke ontwikkeling hebt, begin er dan vandaag mee of je zult achterblijven. En daar bovenop…

 
#7
Zorg voor goede zakelijke en financiële scholing

Om te overwinnen in het informatietijdperk, zorg er dan voor dat je een goede zakelijke en financiële educatie krijgt. Maak dagelijks tijd om te lezen over jouw vakgebied, luister naar audioprogramma’s en woon regelmatig seminars bij.

 
Gebruik de zeven tips die ik hier noem en je kunt genieten van alle voordelen die het informatietijdperk te bieden heeft.

Have a magical day!
Vered

Sharing is caring!
Nu is het jouw beurt om een aantal van ideeën toe te voegen?
Hoe ben jij succesvol in dit informatietijdperk?
Wat heb jij geleerd waarvan anderen kunnen profiteren, zodat zij ook succesvol kunnen zijn in deze ‘nieuwe tijd’?
Geef je overwegingen, gedachten of reactie in het commentaarveld hier beneden!
Dank je!

Vered Neta

Trainer, coach and schrijfster van ‘Financial Independence for Women’. Helpt persoonlijke, zakelijke en financiële doelen te bereiken. Ik ben mede-oprichter van Open Circles Academy en oprichter van Balanced Business Women. Het is mijn doel vrouwen te ondersteunen op hun weg naar bewuste miljonaires en leiderschap in hun vakgebied. Let’s connect op Facebook of volg mij opTwitter.

 
Wil jij altijd op de hoogte blijven?
Word lid van de seven2success community!

Interessant artikel? Deel het op Facebook, Google+ of retweet het.
Druk gewoon op de knoppen hieronder, zodat meer vrouwen ervan kunnen leren!

Want ‘There is no social without sharing!’

Related Posts

Follow us

Share!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


4 − = drie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>