7 Wegen naar
Succes Mindset

7 Wegen naarSucces Mindset

Ik heb altijd geloofd
dat je bedrijf slechts zo groot is, als jij bent als persoon.
Jouw bedrijf groeit net zo veel als jij wil groeien.

 
Zodra ondernemers dit begrijpen, beginnen ze met het ontwikkelen van succesgewoonten, waaronder de zorg voor hun gezondheid. Ze beginnen met sporten en gezond eten. Ze ontwikkelen hun fysieke kracht en gezondheid.

Maar om werkelijk buitengewoon en uiterst succesvol te worden, is het ook nodig om je mentale krachten en een gezonde mentaliteit te ontwikkelen.

 
Zakendoen is zwaar en veeleisend en het is nodig jezelf te trainen in de kunst van wat ik ‘voorwaarts falen’ noem. Dit betekent iets dat niet lukt toch gebruiken als hefboom voor je volgende doel en het volgende project.

Hier zijn zeven manieren om je mentale spieren voor succes te ontwikkelen:

 
#1
Stop met medelijden voor jezelf

Stoppen ermee medelijden voor jezelf te hebben, als dingen even niet zo goed gaan. Wanneer een situatie niet rooskleurig is, train jezelf dan om te zeggen: ‘Wat kan ik ervan leren?’ [en zorg ervoor dat je dat dan ook doet] in plaats van het gevoel houden dat de hele wereld tegen je is en dat het leven ‘niet eerlijk’ is. Zeg gewoon… VOLGENDE!

 
#2
Claim je kracht!

Niemand kan jou je slecht of minderwaardig doen voelen, tenzij je ze toestaat! Je bent in absolute controle over je acties, je gedachten en jouw emoties. Leer hoe je jouw emoties en gedachten kunt beheersen en ermee samen te werken op een manier die je steunt.

 
#3
Leer te houden van veranderingen

Ik denk dat een van de redenen waarom zowel Nisandeh als ik succesvol zijn, is dat we een hekel hebben aan stilstaan, wanneer dingen ‘normaal’ dreigen te worden. Ik denk dat onze grootste angst niet het onbekende is, maar dat dingen te comfortabel en bekend gaan worden en dat we op de automatische piloot gaan handelen.

Begin ermee te leren houden van steeds te veranderen en jezelf te ontwikkelen en je zult die mentale spieren voor succes ontwikkelen.

 
#4
Stop met je zorgen maken wat andere mensen zullen denken

Als je graag succesvol wil zijn, is het nodig uit de menigte te stappen. Richt je op wat goed is VOOR JOU en niet op wat andere mensen zullen denken. Ontwikkel die mentale spieren zodat jij jezelf door die situaties kunt navigeren waarin mensen niet leuk vinden wat je doet of zegt. Stop met het proberen om iedereen te behagen.

 
#5
Stop met klagen

Je kunt niet succesvol zijn als jij je als een slachtoffer gedraagt. Een slachtoffer klaagt over dingen waar h/zij geen controle over heeft, zoals verkeer, verloren bagage en… andere mensen. Als er dingen fout gaan, erken dan dat jij degene bent die zich in deze situatie bevindt en focus op wat je WEL kan doen. Focus op het vinden van oplossingen voor de situatie.

 
#6
Leer om ‘voorwaarts te falen’

Leer om elke mislukking te gebruiken als een kans om te verbeteren. Alle succesvolle ondernemers die ik heb ontmoet [of waarover ik gelezen heb] geven aan dat 80% van hun ideeën is mislukt. Je hebt maar één goed idee nodig om een groot succes van te maken. Wees dus in staat om zoveel mogelijk fouten te maken in een zo kort mogelijke tijd om je mentale kracht te kunnen ontwikkelen en succesvol te kunnen worden. Wees bereid om te mislukken, opnieuw en opnieuw en opnieuw, want elke ‘mislukking’ zal je dichter bij je uiteindelijke doel brengen.

 
#7
Denk lange termijn

Of je nu begint met een nieuwe training. een nieuw dieet of een bedrijf, realiseer je dat je erin zit voor de lange termijn. Wees in staat om het geduld te ontwikkelen om te wachten op de resultaten die je wenst te zien. De meeste mensen zijn op zoek naar onmiddellijke bevrediging en willen dus direct resultaat. Buitengewoon succesvolle zakenmensen hebben een lange adem en zijn bereid voor de lange termijn te doen wat ervoor nodig is en raken niet ontmoedigd wanneer er niet direct resultaten zijn.

 

Sharing is caring!
Nu ben ik nieuwsgierig…
Heb jij de mindset van buitengewoon succesvolle mensen?
Of staan er punten in bovenstaand lijstje waar je wel meer van zou willen hebben?
Deel ze met ons in het commentaarveld hier beneden!
Dank je wel!

Vered Neta

Trainer, coach and schrijfster van ‘Financial Independence for Women’. Helpt persoonlijke, zakelijke en financiële doelen te bereiken. Ik ben mede-oprichter van Open Circles Academy en oprichter van Balanced Business Women. Het is mijn doel vrouwen te ondersteunen op hun weg naar bewuste miljonaires en leiderschap in hun vakgebied. Let’s connect op Facebook of volg mij opTwitter.

 
Wil jij altijd op de hoogte blijven?
Word lid van de seven2success community!

 
Interessant artikel? Deel het op Facebook, Google+ of retweet het.
Druk gewoon op de knoppen hieronder, zodat meer vrouwen ervan kunnen leren!

Want ‘There is no social without sharing!’

Related Posts

Follow us

1 comment

  1. Prachtig artikel! Waar ik meer van zou willen hebben (leren) is lange termijn denken. Geduld is iets waar ik aan mag werken. Verder heb ik afgelopen week een dag ingebouwd om heel bewust niet te klagen. Nergens over. Dit beviel zo goed, dat ik dit bijna automatisch heb doorgezet en nu al een week eerst nadenk voordat ik iets ga zeggen!

Share!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


− zeven = 2

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>