Energie en Zaken:
7 Redenen!

Energie en Zaken: 7 Redenen!

O ndernemers begrijpen dat energie een belangrijke rol speelt in hun business. Wat is imago, branding, uitstraling en inzet anders dan een vorm van ‘energie’?

 
Natuurlijk kun je altijd ‘zomaar’ starten met het bewust werken met subtiele energie binnen je bedrijf, maar meestal is er een aanleiding.

 
Hieronder geef ik je zeven veel voorkomende aanleidingen om bewust te werken met subtiele energie in je bedrijf.

 
 
 
#1
Je zoekt een nieuwe of andere klantenstroom

Wanneer je een extra doelgroep wilt bedienen in je huidige aanbod, vraagt dit om een integratie van twee sferen: de sfeer en energie waarin deze nieuwe doelgroep zich thuis voelt, met die van je huidige doelgroep[en]. Wanneer je je alleen op deze nieuwe doelgroep wilt richten, vraagt dit om verandering naar een sfeer waarbinnen deze nieuwe doelgroep zich het best thuis voelt. Wanneer je de sfeer, energie en intentie inricht, volgt een nieuwe klantenstroom haast als vanzelf.

 
#2
Je wilt reorganiseren

Bij elke reorganisatie worden er een hoop vastgeroeste energieën door elkaar gehusseld. Oude werkwijzen worden vervangen door nieuwe en taken worden opnieuw verdeeld. Personeel levert weerstand tegen veranderingen en vertraagt daarmee het proces. Werken met subtiele energie heft de energetische blokkades en hindernissen op en helpt de overgang naar nieuwe interne processen soepel verlopen.

 
#3
Er heerst een slechte werksfeer

Een ‘slechte werksfeer’ is een verzamelnaam voor oorzaken die een stemming oplevert waarbinnen het niet prettig gevonden wordt om te werken. Wil je weten welke factoren een sfeer bepalen, en hoe je de kwaliteit van een sfeer kunt beoordelen? Download dan mijn gratis e-book. Hierin leer je ook hoe je zèlf met energetisch werk een betere sfeer kunt creëren.

 
#4
Er is een hoog personeelsverloop

Een snelle wisseling in personeel duidt op een energetische disharmonie tussen bedrijf en personeel. Opvallend hoog ziekteverzuim kan een aanwijzing zijn voor geopatische belastingen op de werkplek. Subtiel energetisch werk transformeert deze ‘blokkerende’ energieën naar een ondersteunende ‘flow’.

 
#5
Een verhuizing

Wanneer je bedrijf verhuist, wil je er zeker van zijn dat de huidige ‘identiteits-energie’ van je business behouden blijft op de nieuwe lokatie. Ook wil je natuurlijk geen energetische erfenis van de vorige ‘bewoners’ integreren op de nieuwe werkplek. Subtiel energetisch werk helpt je hierbij.

 
#6
Een bedrijfsovername

Bij een overname of fusie worden twee energetische identiteiten samengevoegd. Wanneer deze identiteiten ver uit elkaar liggen, zijn de gevolgen soms pijnlijk zichtbaar. Ook wanneer de verschillen tussen de bedrijven niet zo groot lijken, kan er genoeg reden zijn voor disharmonie. Wanneer je een overname (ook) energetisch begeleidt, vergroot de kans op een soepel proces zich aanmerkelijk.

 
#7
Er is ‘iets’ waardoor jij, je personeel of je clientèle zich niet prettig voelt

Wordt een werkplek ontweken, omdat die onprettig aanvoelt? Verkopen spullen in een bepaalde hoek helemaal niet? Vinden er ‘plotseling’ veel bedrijfsongevallen plaats? Wordt er een ‘aanwezigheid’ ervaren, terwijl er niemand te zien is? Iets wat ervaarbaar is, maar niet zichtbaar, heeft te maken met een vorm van subtiele energie. Door op energetisch niveau met de ruimte te communiceren, wordt de werkplek geharmoniseerd voor optimaal resultaat.

 
Sharing is caring!
Ik hoor graag van je! Geef je reactie in het commentaarveld hier beneden!
Dank je!

Nicky Koopmans

Geomant. Ik help jou aan méér kwaliteit, méér productiviteit, méér effectiviteit, méér creativiteit en méér gezondheid in je business en in je privéleven. Ik doe dit door me bezig te houden met de subtiele energieën in jouw omgeving. Je kunt ook bij me terecht voor workshops. Ik spreek Nederlands, Engels en Duits. Let’s connect on Linkedin, Facebook of happyholon.nl!

 
Wil jij altijd op de hoogte blijven?
Word lid van de seven2success community!

Handige tips? Deel ze met jouw vriendinnen!
Want ‘There is no social without sharing!’

Related Posts

Follow us

Share!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


+ 1 = twee

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>